Covid-19

Door omstandigheden trainen wij nu niet op de normale tijden. Ook is er een beperkt aantal plekken tijdens training. Dit betekent ook dat het moeilijker is om een introductietraining mogelijk te maken. Je kunt altijd een berichtje achter laten en dan onderhouden wij het contact.

Trainingen

Tartaros traint op verschillende dagen: maandag, woensdag en donderdag. Elke dag is een andere tijd en zijn er andere trainers. De trainingen worden het hele jaar door gegeven buiten de academische vakanties om.

Elke maandag van 19:30 tot 21:00 uur wordt er vrij getraind. Dit betekent dat de baan geopend wordt door een baanverantwoordelijke van Tartaros en dat elk lid van Tartaros vrij is om zelf een training af te werken. Deze baanverantwoordelijke komt zelf ook met voorstellen voor de trainingen. Een voorwaarde voor het trainen op deze maandagtraining is dat je het “aansprakelijkheidsformulier” ingevuld en ondertekend hebt. Hierin verklaart elk lid dat zij/hij op eigen risico traint tijdens de vrije trainingen. Dit is noodzakelijk, omdat de training niet onder begeleiding geschiedt van een sportinstructeur die aangesteld is door het sportcentrum. Dit formulier is te verkrijgen op de woensdagtraining en moet ondertekend worden door de trainer.

Elke woensdag van 20:00 tot 21:30 uur vindt er een training plaats onder begeleiding van survivalruntrainer Tjerk Susan. Als je nog niet eerder getraind hebt, kom dan vooral een keer langs op de woensdagavond om te kijken of survivalrun wat voor je is!

Elke donderdag van 18:00 tot 19:30 uur wordt een combinatie gemaakt tussen vrij trainen en trainen onder begeleiding. Bij deze training is naast een baanverantwoordelijke tevens Tjerk Susan aanwezig om de gevorderden training te geven. Ook op deze dag heb je een “aansprakelijkheidsformulier” nodig om te kunnen trainen want ook op deze dag kun je zelf een eigen training afwerken.

Introductietrainingen

In september en februari worden er speciale introductietrainingen gegeven waarin de basis technieken van survivalrun extra worden voorgedaan en uitgelegd. Dit zijn de ideale instap trainingen voor mensen die nog nooit aan survivalrun hebben gedaan. Deze intro trainingen zijn iedere donderdag in september en februari en duren van 18:00 tot 19:30. Op andere momenten door het jaar heen ben je natuurlijk ook van harte welkom om een keer te komen kijken op de woensdag. We verzamelen met warm weer altijd op de baan maar als het rond de 0 graden is verzamelen we voor de training altijd in de hal van het sportcentrum. We hopen je graag een keer te zien op onze trainingen!

De aanbevolen kleding voor survivalrun is een runningtight samen met trailschoenen en een t-shirt dat vies mag worden, eventueel kun je een thermoshirt onder je t-shirt aan doen als het koud is. Voor de eerste trainingen echter zijn een joggingbroek, lange sokken en goede hardloopschoenen al voldoende. Als je vragen hebt over de trainingen of in het algemeen kun je altijd mailen naar

Email:

Trainingslocatie

Onze trainingslocatie is te zien op de kaart die hieronder is weergegeven. De enige ingang is vanaf buitenaf aangegeven met de rode pijl.
Plattegrond Trainings locatie