Covid

De trainingstijden bij het kopje trainingen zijn niet helemaal meer kloppende in verband met de corona protocollen die wij moeten aanhouden. Voor accurate tijden kan je kijken in de training sheet als je al een lid bent.

Momenteel is het met corona minder mogelijk om vrij langs te komen bij onze trainingen zoals dit vroeger werd gedaan. Dit is omdat we momenteel met een gelimiteerd aantal plekken werken. Ben je geïnteresseerd om een keer langs te komen bij een van onze trainingen? Stuur dan een mailtje naar
Wij zullen dan met je in contact komen om je in te roosteren in een van onze trainingen.

Trainingen

Tartaros traint op verschillende dagen: maandag, woensdag en donderdag. Elke dag is een andere tijd en zijn er andere trainers. De trainingen worden het hele jaar door gegeven buiten de academische vakanties om.

Elke maandag van 18:30 tot 20:00 wordt de recreanten training door Tjerk gegeven. Op dit moment kunnen beginnende survivalrunners of mensen die minder intensief willen trainen langskomen.

Elke maandag van 19:15 tot 20:45 wordt de wedstrijdtraining gegeven. Bij deze training is een studententrainer aanwezig om de gevorderden training te geven. Ook op deze dag heb je een “aansprakelijkheidsformulier” nodig om te kunnen trainen want ook op deze dag kun je zelf een eigen training afwerken.

Elke woensdag van 20:15 tot 21:45 wordt er weer een recreanten training gegeven door 1 van onze studententrainers. Een voorwaarde voor het trainen op deze woensdagtraining is dat je het “aansprakelijkheidsformulier” ingevuld en ondertekend hebt. Hierin verklaart elk lid dat zij/hij op eigen risico traint tijdens de vrije trainingen. Dit is noodzakelijk, omdat de training niet onder begeleiding geschiedt van een sportinstructeur die aangesteld is door het sportcentrum. Dit formulier is te verkrijgen op de donderdag training en moet ondertekend worden door de trainer.

Elke woensdag van 19:30 tot 21:00 vindt er een weer een wedstrijdtraining plaats. Ook deze wordt gegeven door een studententrainer. Een voorwaarde voor het trainen op deze woensdagtraining is dat je het “aansprakelijkheidsformulier” ingevuld en ondertekend hebt. Hierin verklaart elk lid dat zij/hij op eigen risico traint tijdens de vrije trainingen. Dit is noodzakelijk, omdat de training niet onder begeleiding geschiedt van een sportinstructeur die aangesteld is door het sportcentrum. Dit formulier is te verkrijgen op de donderdag training en moet ondertekend worden door de trainer.

Elke donderdag van 18:00 tot 19:30 vindt er een training plaats onder begeleiding van survivalruntrainer Tjerk Susan. Als je nog niet eerder getraind hebt, is dit een goed moment om een training mee te doen om de sport uit te proberen.

Introductietrainingen

In september en februari worden er speciale introductietrainingen gegeven waarin de basis technieken van survivalrun extra worden voorgedaan en uitgelegd. Wil je graag kijken of het mogelijk is om buiten de introtrainingen aan een training deelnemen? Stuur dan een mailtje naar .

We verzamelen met warm weer altijd op de baan. We hopen je graag een keer te zien op onze trainingen!

De aanbevolen kleding voor survivalrun is een runningtight samen met trailschoenen en een t-shirt dat vies mag worden, eventueel kun je een thermoshirt onder je t-shirt aan doen als het koud is. Voor de eerste trainingen zijn een joggingbroek, lange sokken en goede hardloopschoenen al voldoende.

Als je vragen hebt over de trainingen of in het algemeen kun je altijd mailen naar .

Trainingslocatie

Onze trainingslocatie is te zien op de kaart die hieronder is weergegeven. De enige ingang is vanaf buitenaf aangegeven met de rode pijl.
Plattegrond Trainings locatie