Bestuur

Welkom op de pagina over het bestuur van D.S.S.V. Tartaros.

(vlnr: Sanne, Arwin, Casper, Camiel, Maartje)

Voorzitter: Sanne van Norel
Hoi, ik ben Sanne van Norel en ik ben de voorzitter van het 11e bestuur van D.S.S.V. Tartaros. Ik ben op het moment van schrijven bezig met het afronden van mijn pre-master technische bedrijfskunde om hopelijk zo snel mogelijk met mijn master te kunnen beginnen aan de universiteit. Voorheen heb ik een bachelor crime science en een bachelor commercieel technische bedrijfskunde voltooid aan het Saxion in Enschede. Daarna heb ik nog een jaartje gewerkt.

Ik ben nu bijna 2 jaar lid van Tartaros. Voor ik ging studeren heb ik veel gezwommen en ben ik begonnen met stijldansen. Dit stijldansen heb ik nog 2 jaar voortgezet tijdens mijn studententijd. Ook ben ik in begonnen met roeien toen ik naar Enschede kwam.

Bij Tartaros kwam ik in eerste instantie voornamelijk om te trainen en was ik elders ook al druk genoeg met activisme. Vrij snel merkte ik echter wat voor een comfortabele en open sfeer er bij de vereniging hing en werd ik ook meer actief bij Tartaros. Dit begon met kleinere commissies, maar op een gegeven moment ook de Stichting Tartaros Campus Challenge. De open sfeer bleek niet alleen bij Tartaros te bestaan, maar in de gehele gemeenschap rondom survivalrun. Dus, ik ben erg blij dat ik mij gedurende het vervolg van mijn studententijd met deze vereniging en sport kan verbinden. Dit hoop ik ook te kunnen bieden voor alle huidige en toekomstige leden.

Secretaris: Casper Kroon
Goeiemorgen! Ik ben Casper Kroon, ik ben secretaris van de vereniging. Daarnaast doe ik op het moment van schrijven het laatste jaar van mijn bachelor Industrial Design aan de UT. Of je het nou een pretstudie vindt of de mooiste studie van de UT (kuch, kuch), heb ik het daar in ieder geval zeer naar mijn zin.

Ik doe nu pas 2 jaar aan survivalrun. Voordat ik naar Enschede kwam had ik zelfs nog nooit van de sport gehoord, maar op de openingsmarkt van mijn Kick-in trok het mijn aandacht al. Eerst was ik veel meer bezig geweest met atletiek (lange sprints en middellange afstanden) wat ik daarvoor al 8 jaar deed, maar langzamerhand ben ik steeds meer overgestapt naar survivalrun. Dat is ook de reden dat ik bij Kronos nu bekend sta als de verrader. Dit weekend hoop ik mijn KSR licentie te halen op de 12km in Den Bosch.

Tartaros is wat mij betreft een super gezellige vereniging. Tijdens de trainingen kan je, als je wilt, jezelf helemaal tot je limieten pushen en naast de trainingen is er genoeg ruimte om stoom uit te blazen en een beetje gek te doen. Niemand staat raar te kijken als je een keer zomaar een boom of lantarenpaal inklimt (wat best leuk is, moet je eens proberen).

Penningmeester: Maartje Aalders
Komend jaar ga ik de rol van de Penningmeester op mij nemen. Dus graag zou ik mezelf voorstellen: Ik ben Maartje Aalders en ben ondertussen 4e jaars student. Ik kom uit Amersfoort en ben hier sinds mijn geboorte al actief geweest op het gebied van zwemmen. Atletische sporten zoals turnen, schoonspringen en circus zijn mij op het lijf geschreven en heb ik dus jarenlang beoefend.

Maar mijn studententijd heeft mij veel nieuws gebracht. Een nieuwe woonplaats, studie omgeving, vrienden en sport. Zoals je misschien wel weet is survival run wel meer dan alleen maar klimmen en ik ben mij dus wel wat aan het verbreden op het sport gebied voor meer uitdaging. Om er nog een schepje bovenop te doen wou ik ook nog eens heel graag actief worden binnen de vereniging nadat ik eerst wel een beetje de kat uit de boom gekeken had het eerste jaar. So here I am, nieuw bestuur van deze super leuke jonge vereniging!

Commissaris baan en materiaal: Camiel Posthuma
Jo! Ik ben Camiel de CaBaMa en ik houd me dit bestuursjaar bezig met de baan en het materiaal. Ik ben een echte rastukker, want ik woon mijn hele leven al in Enschede. Na 2 keer mee te hebben gedaan aan de Tartaros Campus Challenge leek het me interessant om de sport uit te gaan proberen. Als eerstejaars werktuigbouwkunde student ben ik toen bij de vereniging gegaan via de Tartaros doegroep. Het gevoel van gezamenlijk afzien tijdens de bootcamps, het trainen op onze survivalbaan en de leuke buitensportactiviteiten spreekt mij erg aan.

Nu nog wat willekeurige dingen over mezelf:
Naast deze sport doe ik al 8 jaar aan badminton bij BC Orion; iets wat nu even op een lager pitje staat. Daarnaast knutsel ik graag aan speakers en überhaupt alles wat maar in elkaar te zetten is. Dat de baan af en toe opnieuw in elkaar moet gezet worden is dan een leuke afwisseling. Af en toe produce ik ook wat Housetunes op mijn laptop. Ohja, en ik ben makkelijk omkoopbaar met koekjes.

Commissaris interne betrekkingen: Arwin Sleutjes
Yo yo, Arwin Sleutjes hier. Ik regel alle zaken rondom (interne) betrekkingen binnen Tartaros. Daarnaast ben ik de barcommissaris. Hier zorg ik dat alles rondom de bardiensten die we in het sportcentrum van de universiteit draaien vlekkeloos verloopt. Momenteel ben ik mijn bachelor informatica aan het afronden waarna ik wil beginnen met een master. Ik weet momenteel nog niet welke, maar dit hoop ik aankomend jaar ergens te gaan ontdekken.

Voor ik naar Enschede ben vertrokken ben ik geboren in Nijmegen en heb ik vanaf mijn tweede mijn leven doorgebracht in Arnhem. Hier heb ik van jongs af aan gevoetbald waarna ik rond het vierde jaar van mijn middelbare schooltijd bedacht dat ik wel eens wat anders wilde gaan doen. Toen heb ik het voetballen ingeruild en ben ik gaan hockeyen en trainen in de sportschool. Naast sport ben ik ook vaak druk geweest met muziek en vind ik het mooi om piano te spelen.

Na al zo’n 2 jaar in Enschede te wonen heb ik afgelopen jaar meegedaan aan de Tartaros Campus Challenge. Dat ging zo slecht, maar beviel me zo goed dat ik destijds bij de vereniging ben gaan kijken. De sfeer hier beviel me goed en dit heeft geleid tot alweer bijna een jaar lid zijn van de vereniging, het doen van een grote actieve commissie namelijk de Tartaros Campus Challenge en zelfs tot het doen van een bestuursjaar. Daarnaast loop ik regelmatig een survivalrun en ben ik momenteel nog maar één punt verwijderd van mijn KSR wedstrijdlicentie. Na de zomer ga ik dan ook snel mijn laatste punt binnen halen en ben ik van plan weer een stapje hoger te klimmen binnen de survivalrun.

Op een mooi bestuursjaar!

“Let the storm rage on!”


10e bestuur (2018-2019)


(vlnr: Irene, Wessel, Gelieke, Thijs, Thomas)

Naam functie
Gelieke Steeghs Voorzitter
Thijs Havinga Secretaris
Wessel Klumperman Penningmeester
Thomas Dommerholt Baan- en materiaalcommissaris
Irene Kuin Commissaris interne betrekkingen

9e bestuur (2017-2018)


(vlnr: Corinne, Elwin, Martijn, Arjen, Thiemo)

Naam functie
Martijn Eppink Voorzitter
Elwin Vree Secretaris
Arjen Welleweerd Penningmeester
Thiemo de Groof Baan- en materiaalcommissaris
Corinne van den Brink Commissaris interne betrekkingen

8e bestuur (2016-2017)

(vlnr: Anouck, Anna, Kas, Marije)

Naam functie
Kas Attevelt Voorzitter
Anna Kaal Secretaris
Marije Siemann Penningmeester
Anouck Wisselink Commissaris interne betrekkingen

7e bestuur (2015-2016)


(vlnr: Cisko, Bas, Arnaud, Eelkje, Jelle)

Naam functie
Arnaud Loman Voorzitter (07/05/2015 – 24/10/2015)
Bas Keet Secretaris
Eelkje Kooistra Penningmeester
Cisko Loos Baan- en materiaalcommissaris
Jelle Buitenhuis Commissaris interne betrekkingen (Tot 24/10/2015)
Jelle Buitenhuis Voorzitter (Vanaf 24/10/2015)

6e bestuur (2014-2015)

IMAG1024 edited
(vlnr: Diederik, Reinier, Manouk, Riemke)

Naam functie
Riemke Drent Voorzitter
Reinier Nielen Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester
Diederik van der Valk Baan- en materiaalcommissaris

5e bestuur (2013-2014)

Naam functie
Jasper van der Heijdt Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester

4e bestuur (2012-2013)

Naam functie
Jeroen van Beek Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Jasper van der Heijdt Penningmeester
Sebastian Schiller Baan- en materiaalcommissaris

3e bestuur (2011-2012)

3e bestuur

Naam functie
Jelle Dijkstra Voorzitter
Karel Drenth Secretaris
Matthijs Tijink Penningmeester
Jan Greuter Baan- en materiaalcommissaris

2e bestuur (2010-2011)

Naam functie
Ralph Voortman Voorzitter
Kjell Meershoek Secretaris vanaf februari
Michiel Raaijmakers Secretaris tot februari
Jeldrik Bakker Penningmeester
Wouter Beeks Baan- en materiaalcommissaris

1e bestuur (2009-2010)

Naam functie
Berend Bekker Voorzitter
Michiel Raaijmakers Secretaris
Jeldrik Bakker Penningmeester