Lid worden

Als je denkt dat survivalrun wel wat voor jou is, kun je bij ons het hele jaar door vrijblijvend 3 keer meetrainen om te kijken of de sport je bevalt. Dit is mogelijk op donderdag om 19.30. In verband met Corona moet je wel eerst een mailtje sturen. In september en februari hebben we specifieke open trainingen, welke zijn gefocust op nieuwe leden.

Om na de introductie trainingen mee te mogen doen aan verdere trainingen en wedstrijden van D.S.S.V. Tartaros moet je lid zijn van de vereniging. Hiervoor is belangrijk dat je een inschrijfformulier invult. Deze kan je hier downloaden: Lidmaatschapsverklaring.

Natuurlijk kan het gebeuren dat je maar een half jaar lid kan zijn, omdat je daarna weg moet of iets dergelijks. Dan moet je niet een gewoon inschrijfformulier hebben, maar eentje voor een half jaar. Deze is hier te vinden: Half Jaar Lidmaatschapsverklaring.

Let op dat UT studenten een UnionCard moeten hebben en Saxion studenten een CampusCard. Je ook via het DMS systeem van het sportcentrum ingeschreven moet staan bij Tartaros en de verenigingsheffing hebben!**

Het is tevens verplicht om hiernaast SBN member lid te worden. Deze inschrijving kan ook door Tartaros geregeld worden.

** Uitleg inschrijving DMS systeem

UT studenten en medenwerkers zullen een account hebben om op DMS in te loggen en zullen een UnionCard moeten hebben. Niet-UT studenten zullen een CampusCard moeten hebben en zullen deze aan de balie bij het sportcentrum moeten aanvragen, waar ook de andere stappen gedaan kunnen worden.

Log in op de DMS pagina, ga naar “Aanbod” en selecteer de juiste UnionCard.
Ga naar winkelwagen. Betaal. Daarna kan je, weer onder “Aanbod”, de verenigingsheffing aanvragen.

Voor de verenigingsheffing ga onder het tabblad “Profiel” naar “Verenigingen”. Kies een vereniging en bewaar dit. Hierna moet je wachten tot de secretaris de aanvraag heeft geaccepteerd. Als dit is gebeurd, ontvang je een mailtje met als het goed is een link naar de juiste pagina. Handmatig naar de pagina gaan, kan door te gaan naar: “Aanbod” en wijzig vestiging van “Campus Utwente” naar DSSV Tartaros (of andere sportvereniging). De verenigingsheffing staat nu als optie onderaan.

Kosten

In totaal bestaan de kosten om bij ons lid te zijn dus uit 4 onderdelen: contributie vanuit Tartaros, een UnionCard of CampusCard, verenigingsheffing en een SBN lidmaatschap.

De contributie wordt per jaar per ALV vastgesteld. In 2021-2022 bedraagt de contributie:

  • €35,- voor een jaar
  • €20,- voor een half jaar

De actuele prijzen en meer informatie over de Unioncard, Campuscard en verenigingsheffing zijn te vinden op de website van de Student Union. De prijzen voor een jaar zijn als volgt:

  • UnionCard: €60,- (tot 15 oktober €50,-) en verenigingsheffing van €28,50
  • CampusCard: €100,- en verenigingsheffing van €60,-

SBN lidmaatschap:

  • €20,- per jaar

In totaal is een jaar lidmaatschap inclusief UnionCard/CampusCard, verenigingsheffing, contributie en bondskosten dus als volgt:

  • UT student: €60 + €28,50 + €35 + €20 = €143,50
  • Niet-UT student: €100 + €60 + €35 + €20 = €215,-